Ik wil verkopen

Je wilt je eigendom verkopen, maar weet niet waar te beginnen? Of je hebt geen zin in gedoe met documenten, advertenties opvolgen en bezoeken regelen? Goed nieuws: wij begeleiden je met veel goesting en met onze jarenlange kennis van zaken doorheen dit proces. Vanaf de schatting tot het moment waarop je de verkoopakte tekent, we’ve got you covered. Zo kan jij op je beide oren slapen.

Je woning verkopen via Immovasta in enkele stappen:

 • we maken een afspraak om ter plaatste te komen kijken
 • we zorgen voor een doordachte en realistische schatting
 • we nemen je alle administratie uit handen, met de nodige kennis en know-how. Dat kan gaan van alle juiste documenten voorbereiden - zoals bv. het EPC en alle juridische documentatie - tot het contact met de notaris.
 • je kunt rekenen op een uitgebreide dossierkennis: zo kunnen we de vragen van mogelijke kopers meteen beantwoorden en de juiste documenten voorleggen. Transparantie is hier cruciaal.
 • onze huisfotograaf komt foto’s nemen, zodat we zeker zijn dat jouw pand op z’n mooist wordt gepresenteerd.
 • we schrijven een vlotte tekst die je eigendom zo aantrekkelijk en zo correct mogelijk weergeeft.
 • na een final check met jou zetten we je vastgoed online en zorgen we voor voldoende publiciteit op maat door een uitgekiende marketingstrategie: via onze borden in de straat, onze website en onze social media. Zo vind je ons op Facebook en op Instagram, waardoor we een groter publiek kunnen bereiken en kort op de bal kunnen spelen. En natuurlijk publiceren we je pand ook op toonaangevende vastgoedsites zoals immoweb.be en immoscoop.be, dat spreekt voor zich. Daarbij beknibbelen we niet op kosten, jouw pand moet en zal hier schitteren.
 • we spelen onze troef als lokaal vastgoedkantoor uit: we kennen onze locaties vanbinnen en vanbuiten en weten dat de ene wijk, of zelfs straat, de andere niet is. Via ons plaatselijke netwerk krijgt jouw pand de nodige aandacht.
 • klant is koning, altijd: we plannen afspraken in en houden daarbij rekening met jouw agenda en jouw wensen, dankzij een open en duidelijke communicatie.
 • we houden je steeds op de hoogte: na een kijkmoment koppelen we steeds meteen even terug.
 • als er iemand concrete interesse toont, hoor je dat meteen van ons. Als we tot een akkoord komen, stellen we de verkoopovereenkomst op, altijd in samenspraak met beide notarissen.
 • nadat de akte wordt getekend, begeleiden we je tot het afsluiten van je dossier. Dat is handig voor zaken als meterstanden opnemen, sleutels krijgen, verzekeringen afsluiten…
 • we begeleiden je steeds tot bij de notaris, zodat we zeker zijn dat de verkoop vlot verloopt en we je persoonlijk kunnen feliciteren bij die laatste, belangrijke stap. Een eigendom verkopen doe je dan ook niet elke dag!

Laat ons eens samenzitten

Vraag jouw gratis schatting aan

Een realistische schatting van jouw eigendom, gratis en geheel vrijblijvend. En met kennis van zaken, want een pand té hoog inschatten is nooit voordelig, té laag al evenmin. Samen met jou bepalen we een correcte vraagprijs.

Gratis schatting aanvragen

Na verkoop op zoek naar iets nieuws?

Investeren, en zeker in vastgoed, is altijd een goed idee. En laat dat nu net onze specialiteit zijn. Wij helpen jou dan ook graag met dat volgende project, met advies op maat.

Meer informatie
Nieuwe panden per e-mail Ontvang nieuwe panden Gratis schatting aanvragen

Uw favorieten

Hou me op de hoogte