Ik wil een gratis schatting

Je huis of appartement laten schatten is altijd wat spannend. Jij hebt natuurlijk zelf bepaalde verwachtingen, maar zijn die realistisch?

Een te lage prijs is absoluut geen optie, want geloof ons: dan breek je je hoofd of je toch niet beter wat hoger had ingezet.

Maar met een te hoge prijs geraakt je pand niet verkocht. En een te hoge prijs vragen om het pand kost wat kost in onze portefeuille te krijgen, daar passen we al helemaal voor. Het belangrijkste is dat jij de juiste prijs krijgt voor je pand.

Onze troef? Onze jarenlange ervaring in de Antwerpse vastgoedmarkt én onze skills om goed te onderhandelen. Die kunnen jou op het einde van de rit ettelijke duizenden euro’s opbrengen!

Voor lmmovasta is een goede schatting dus een absolute must in het verkoopproces, of je nu al dan niet met ons in zee gaat.  

Wij mikken op een vlotte verkoop aan een correcte prijs, inclusief goede publiciteit en communicatie.

Onze schattingen zijn steeds:

  • professioneel: we lijsten allerlei parameters op, zoals de locatie, de grootte, en indeling, de staat van het pand, het type vastgoed… en toetsen die vervolgens af aan onze expertise en de huidige marktsituatie.
  • realistisch: we bepalen samen met jou een correcte, marktconforme prijs.
  • op afspraak: we prikken een datum, evalueren en bespreken onze bevindingen
  • zonder verplichtingen: onze schattingen zijn steeds gratis.
  • inclusief follow-up: ga je met ons in zee, dan zorgen wij ervoor dat je dossier volledig in orde is van a tot z.

Ja, ik wil graag een schatting aanvragen

Nieuwe panden per e-mail Ontvang nieuwe panden Gratis schatting aanvragen

Uw favorieten

Hou me op de hoogte