Waarom Immovasta?

Een persoonlijke aanpak, met aandacht voor jou en je vastgoedwensen? Dat is waar we bij Immovasta voor staan. Want een huis kopen of verkopen, dat doe je niet zomaar elke dag. Het belangrijkste is dat jij met een goed gevoel naar huis gaat, met ofwel een mooie som geld op zak van je verkochte pand, of met een nieuw huis in the pocket.

Werken met een immokantoor is dan ook een prima investering, ook op lange termijn: wij zorgen er niet alleen voor dat jij er op het einde van de rit een mooi bedrag aan overhoudt, maar nemen je alle werk uit handen. Steeds in volle vertrouwen en op jouw tempo.

Immovasta, dat is een eerlijke, open communicatie en opvolging, met aandacht voor jouw persoonlijke en financiële situatie.

Zo kan jij focussen op je volgende project en op beide oren slapen.

Onze troeven

We hebben jarenlange ervaring in de Antwerpse vastgoedsector

We beoefenen ons vak sinds 2001, nog steeds met heel veel passie, zin en motivatie. Wij zijn harde, eerlijke werkers, en dat voel je in onze aanpak.

We zijn thuis in de stad

We groeiden zelf op in Borgerhout en kennen de eigenheid van elke buurt en straat als geen ander. Met ons sterk team zijn we zo goed als in elke Antwerpse buurt lokaal verankerd.

We hebben een gevarieerd aanbod, waarbij we doelgericht profileren naar onze kopers

Toffe starterswoning in Boho of in ‘den 2060’, investeringsproject op het Eilandje of statig herenhuis op het Zuid, we hebben het allemaal.

Wij zijn een hecht team

We zijn prima op elkaar ingespeeld, en dat voel je in onze persoonlijke aanpak. Elk teamlid draagt zijn steentje bij volgens zijn vakgebied. En met onze erkende makelaars, projectmanagers, administratieve kraks en zelfs een interieurvormgever hebben we heel wat talent in huis waar we trots op zijn.

Onze goed georganiseerde backoffice is een grote plus

zij zorgen ervoor dat alles vlot draait, dankzij een goede administratie, opvolging en communicatie. Altijd met de glimlach, what else?

Wij zijn pleasers

Jij blij, wij blij. We zijn er ons steeds van bewust dat we met jouw centen bezig zijn, dus dan moet het meteen goed zijn, toch?

We hebben een groot netwerk

Dat is handig om up-to-date te blijven in de sector en een extra kanaal om onze panden te vinden én te promoten.

We zijn eerlijk

We maken je geen blaasjes wijs. Realistische vraagprijzen en een open communicatie, daar herken je ons aan.

Nieuwe panden per e-mail Ontvang nieuwe panden Gratis schatting aanvragen

Uw favorieten

Hou me op de hoogte