pand op kaart omgeving pand
Te renoveren laagbouw villa van maar liefst  210m², ruime inpandige garage(37m²), en multifunctionele zolderruimte(200m²) met nokhoogte 4m,  op een prachtige grond van 2200 m².
Gelegen op een gunstige locatie tussen Antwerpen en Brussel. - verbouwingsproject.
De locatie is een ideale uitvalsbasis voor mensen die in Brussel of Antwerpen wonen/werken met fantastische verbindingen naar de Antwerpse Ring, het Zuid en de Antwerpse binnenstad. Zo ook bij het gezellige stadscentrum van Kontich met tal van nieuwe, leuke drank – en eetgelegenheden. Ook vinden we er verschillende sportfaciliteiten en parken in de nabijheid. 

De woning is achteraan de grond gelegen, waardoor u geen geluidshinder ondervindt.. We verkrijgen hierdoor een afgeschermde voortuin van maar liefst 1590m²!  
De mogelijkheid is aanwezig, om verschillende indelingen toe te passen en op deze wijze een mooi geheel te creëren.  Dit in combinatie met voldoende parkeergelegenheid. 
Achteraan de woning heeft u nog een achtertuin van 100m², vanwaar u een mooi open en groen zicht verkrijgt over de open weilanden.

We betreden de woning in de ruime inkomhal met originele natuursteen als ondergrond en een vestiairekast. Middels de houten deuren bereiken we de centrale hal, waar we rechts de leefruimte van maar liefst 50m² terug vinden. 
Deze heeft een goed onderhouden, originele blokjesparket als ondergrond en krijgt via de diverse ramen uiterst veel daglicht binnen. De combinatie van deze laatste, samen met het groene uitzicht, zorgt voor een rustige, warme sfeer. 
Ook de grote sierschouw past hier perfect in het plaatje.  Aanpalend bevindt zich de ruime keuken van 16m², welke verouderd is. Hier bestaat de mogelijkheid om of een gesloten keuken te behouden of een open keuken te creëren. Via  de keuken hebben we toegang tot de veranda welke baad in het licht dankzij de grote schuifpuien.  Via deze heeft u rechtstreekse toegang tot de riante tuin.  Aansluitend vindt u een handige technische ruimte / waskamer.

Aan de overzijde van deze centrale hal bevinden zich de drie ruime slaapkamers. Deze hebben telkens dezelfde originele blokjesparket, welke zeer goed onderhouden is. De slaapkamers zijn respectievelijk 28m², 28m² en 25m² groot. Deze kamers hebben elk een grote raampartij, die voor veel lichtinval zorgt.   Via de centrale nachthal komen we in de badkamer, welke ook een opfrissing kan gebruiken. Deze is reeds uitgerust met een ligbad, douche en dubbele lavabo met meubel.
Eveneens vinden we in de nachthal nog een apart toilet met handenwasser en extra opbergkast.

Tevens is er op het gelijkvloers nog een ruime, inpandige garage van 37m² aanwezig.  Via deze heeft u toegang tot de zolderruimte en de centrale hal.  Aan de gigantische zolder die op heden niet gebruikt wordt, kunnen nog verschillende indelingen gegeven worden om de bwo te verruimen. Het betreft een ruimte van 200m² met een nokhoogte van bijna 4meter!

Tenslotte is de woning volledig onder keldert (kruipkelder) en heeft 28m² kelder met stahoogte. Deze zorgt voor nog extra opbergruimte.

Bijzonderheden :
*Locatie Brussel-Antwerpen
*Renovatie naar eigen smaak
*Veel lichtinval
*Bewoonbare oppervlakte
*Grondoppervlakte
*Grote ruimtes
*Droge kelder
*Zolderruimte

  
Algemeen
Adres
:
Groeningenlei 88, 2550 KONTICH
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Bewoonbare oppervlakte
:
410 m²
Perceel breedte
:
35 m
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1969
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Te renoveren
Beglazing
:
Enkel
Raamkozijn
:
Alu
Indeling
Kelder
:
28 m²
Inkomhal
:
7.3 m²
Vestiairekast
:
1.2 m²
Nachthal
:
10.3 m²
Slaapkamer 1
:
26 m²
Garage
:
37 m²
Slaapkamer 2
:
30 m²
Slaapkamer 3
:
28 m²
Badkamer
:
8.7 m²
Toiletruimte
:
1.8 m²
Berging
:
1.2 m²
Keuken
:
16 m²
Veranda
:
20 m²
wasruimte
:
6 m²
Leefruimte
:
50 m²
Nachthal
:
2.4 m²
Tuin en Voortuin
:
1,690 m²
Zolder
:
224 m²
Financiële Info
Prijs
:
599.000 EUR
Registratierechten
:
59.900 EUR
Honorarium notaris inc BTW
:
3.204 EUR
Totale kosten
:
63.104 EUR
Totale kostprijs
:
662.104 EUR
Lasten

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Niet van toepassing
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
EPC
:
689 kWh/m²
Unieke code
:
20190313-002140826-RES-1
Erfgoed
:
Nee

CONTACTEER ONS OVER DIT PAND