pand op kaart omgeving pand
Volledig gerenoveerd duplex appartement met stadskoer op rustige locatie. (70m²)  - eerste bewoning - nieuwe vloer isolatie!

Het duplex appartement is gelegen in een aangename, rustige woonwijk. Ideaal voor wie graag aan de rand van de stad woont in een residentiële buurt met veel groen. De oever van de schelde met bijhorende zitbanken en het Galgenweel bevinden zich op wandelafstand en het openbaar vervoer is alom tegenwoordig.
U bent in een mum van tijd op belangrijke verbindingswegen, ook de verbinding met centrum-Antwerpen is ideaal. Zowel te voet, als met de fiets of per wagen.
De locatie is een ideale uitvalsbasis voor mensen die in Oost-Vlaanderen of Antwerpen werken door de fantastische verbindingen naar de Antwerpse Ring en de Antwerpse binnenstad.

U betreedt het appartement rechtstreeks in de leefruimte waar u dankzij de grote raampartijen veel daglicht binnen krijgt. Heel het appartement is voorzien van een prachtige, lichte tegelvloer wat het onderhoud vergemakkelijkt.  Hierlangs bevindt zich de volledig geïnstalleerde, open keuken welke uitgerust is met een vaatwasser, kookvuur, oven, koelkast, diepvries en dubbele spoelbak. Middels de glazen deur heeft u hier rechtstreekse toegang tot de ZUID gerichte stadskoer van maar liefst 30m².  Hier is het in de zomer fijn vertoeven. Aan de achterkant van de stadskoer vinden we een stenen tuinhuis terug wat nog extra bergruimte oplevert.

Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping de badkamer en technische ruimte terug. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, lavabo, toilet en aansluiting was-droog machine.

Middels de volledig vernieuwde eiken trap in de leefruimte betreedt u de eerste verdieping waar zich de 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 12 en 14m2 bevinden. Deze hebben eveneens dezelfde tegelvloer als ondergrond welke naadloos doorloopt.


Bijzonderheden :
  • Volledig vernieuwd
  • Ligging
  • Lage gemeente belastingen
  • Dubbele beglazing (draai-kip)
  • Veel daglicht
  • Instapklaar
  • Verwarming op aardgas
  • Hoog rendement condens ketel Vaillant 2019!


GRATIS SCHATTING ga naar www.immovasta.be of bel 03/289.70.30

  
Algemeen
Adres
:
Kazernestraat 17, 2070 ZWIJNDRECHT
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Bewoonbare oppervlakte
:
70 m²
Voorgevel
:
3 m
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
PVC
Indeling
Leefruimte met open keuken
:
28 m²
Badkamer 1
:
2.5 m²
Technische ruimte
:
1.2 m²
Tuin
:
30 m²
Berging
:
11 m²
Slaapkamer 1
:
14 m²
Slaapkamer 2
:
12 m²
Hal
:
2.3 m²
Financiële Info
Prijs
:
680 EUR
Lasten
Lasten huurder
:
50 EUR

Water en algemene kosten
Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
197 kWh/m²
Unieke code
:
20140329-0001564382-00000004-6
Erfgoed
:
Nee