pand op kaart omgeving pand
Gelijkvloerse handels/kantoorruimte van 90 m2 met terrasje te huur op centrale locatie te Deurne Zuid. – Ideaal voor vrije beroepen of als kantoorruimte.

De handelsruimte bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw met veel passage. Het is centraal gelegen in de nabijheid van belangrijke invals- en verbindingswegen (Singel en Ring), alsook het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd.

U betreedt het pand via een aparte inkomhal van 11m2 op een tegelvloer.  Deze kan perfect dienen als wachtkamer met eventuele vestiaire.  Aansluitend bevindt zich een ruimte van 6 m2 waar een apart toilet met handwasser voorzien is en waar u de mogelijkheid heeft tot het plaatsen van een kitchenette voor extra comfort.

Via de inkomhal heeft u toegang tot een grote open polyvalente ruimte van maar liefst 53m². Dankzij de raampartijen over de gehele gevelbreedte van 5,2m krijgt u hier veel natuurlijk daglicht binnen wat een aangenaam gevoel geeft. 
Achteraan vindt u een aparte ruimte van 18m² terug welke eventueel benut kan worden als vergaderzaal of aparte bureauruimte. Deze kamer verleent eveneens rechtstreekse toegang tot het terrasje dat zicht heeft over de tuin van 250m².

Tevens heeft het pand een kelderberging van 12 m² ter beschikking wat nog extra bergruimte oplevert.

Bijzonderheden:
*Centraal gelegen
*Goede visibiliteit
*Thermostaat
*Kelderberging
*Terras
*Dubbele beglazing


  
Algemeen
Adres
:
Dascottelei 135 - GLV, 2100 DEURNE
Bewoonbare oppervlakte
:
90 m²
Voorgevel
:
5 m
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Indeling
Inkomhal
:
11 m²
Berging
:
6 m²
Toilet
:
2 m²
Handelsruimte
:
50 m²
Handelsruimte 2
:
18 m²
Financiële Info
Prijs
:
700 EUR
Lasten
Lasten huurder
:
120 EUR

provisie Water, elektriciteit en gas
Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee