pand op kaart omgeving pand
Prachtige, riante loft (200m²) midden in de stad met luxueuze afwerking en een ruim terras met veel privacy.   Ideaal voor vrije beroepen.
De loft is gelegen in een authentiek gebouw van de oude markt ‘VLOERLIEDEN’.  Het heeft een multifunctioneel karakter omwille van de grote polyvalente ruimte van 40m².  Het dak is goed geïsoleerd en voldoet aan de normen van 2020.

De woning is gelegen in de bruisende binnenstad , vlakbij het Falconplein en Klapdorp op wandelafstand van het hippe Eilandje.  In de buurt kan u verschillende restaurants , cafés en brasserietjes terug vinden, ze staat ook bekend voor zijn vele scholen en supermarkten.  Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en u bevindt zich te midden van diverse Vélo-stations.

We betreden de woning via een automatische poort die toegang geeft tot de fietsenstalling.   De loft bevindt zich op de eerste verdieping van een achterliggend gebouw die we via een ruime trap bereiken en middels een veiligheidsdeur betreden.  De leefruimte met open keuken is maar liefst 95m² en kan genieten van veel daglicht dankzij de verschillende dakramen.  Deze zijn te bedienen via het domotica systeem, net zoals de verlichting, verwarming en zonnewering. De houten balken in de leefruimte geven de loft extra karakter en charme. De open-keuken met eiland is luxueus afgewerkt en voorzien van alle toestellen: dampkap, vaatwasser, ijskast met vriesvak , inductie kookplaat, dubbele spoeltafel , combi-oven en voldoende kastruimte.  Verder is er de mezzanine die gebruikte kan worden als extra bergruimte.

Langs de leefruimte bevinden zich 2 slaapkamers van elke ca 16m² welke eveneens veel natuurlijk licht binnen krijgt middels de grote raampartijen.  Het aparte toilet met handenwasser en de bergruimte bevinden zich achteraan de woning.  Hierop aansluitend ligt de badkamer welke voozien is van zowel een inloopdouche als ligbad, wastafel met meubel, met spiegelkast, extra meubel en handdoekenradiator. Door de aanwezigheid van het dakraam krijgen we hier een directe lichtinval en natuurlijke verluchting.

Via het gezeligge terras van 23m² komen we in de polyvalente ruimte van 40m² wat een extra troef aan de woning is.  Deze multifunctionele ruimte maakt de woning eveneens ideaal voor personen met een vrij beroep.  Talloze mogelijkheden in het midden van de stad!

Bijzonderheden:
  • Dubbele beglazing met isolatie

  • Voldoet aan normen 2020

  • Laag EPC

  • Topligging

  • ruim terras

  • Individueel; E-G-W

  • Fietsenberging

  • Ideaal voor combinatie wonen/werken


Voor GRATIS SCHATTING ga naar www.immovasta.be of bel 03/289.70.30.
  
Algemeen
Adres
:
Huikstraat 10, 2000 ANTWERPEN
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Bewoonbare oppervlakte
:
210 m²
Oppervlakte living
:
95 m²
Grondoppervlakte
:
200 m²
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
PVC
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Videofoon, Gepantserde deur, Garagepoort met afstandsbediening, Domotiek, Parlofoon
Indeling
Leefruimte met open keuken
:
95 m²
Slaapkamer 1
:
16.5 m²
Slaapkamer 2
:
15.5 m²
Toilet 1
:
2 m²
hall
:
3 m²
Berging
:
2.5 m²
Badkamer 1
:
7 m²
Terras
:
23 m²
Polyvalente ruimte
:
40.5 m²
Mezzanine
:
13.5 m²
Financiële Info
Prijs
:
2.400 EUR
Lasten
Lasten huurder
:
150 EUR

Stedenbouwkundige informatie
Elektriciteitskeuring
:
Ja, conform AREI
EPC
:
141 kWh/m²
Unieke code
:
11002-G-2009_41355/EP06290/A001/D02/SD002
Overstromingsgevoelig
:
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
:
Nee
Afgebakend oeverzone
:
Nee
Risicozone voor overstromingen
:
Nee
Erfgoed
:
Archeologische zone