pand op kaart omgeving pand
Een volledig hoogwaardig gerenoveerde multifunctionele duplex handelsruimte/ Praktijkruimte met 2 terrassen op toplocatie!!!

Het is gelegen op een locatie waar u echt alles voor handen heeft en waar handel- en bureauruimten in grote getalen aanwezig zijn. Ook qua mobiliteit kan het niet beter. U bent zo de stad in als uit en de snelwegen zijn uitermate snel te bereiken. Ook het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd in de buurt.
Als het ware een droomlocatie om uw zaak te vestigen met twee leuke buitenruimtes midden in de stad.

De handels-/ praktijkruimte is gelegen op de gelijkvloers en de souterrain van een modern gerenoveerd kleinschalig gebouw. Een echt architecturaal pareltje.
Direct achter de half open witte gevel bevindt zich de zwarte trap welke met zijn diagonale lijnen extra cachet aan de gevel geeft. Deze gecreëerde vide zorgt voor een extra buffer voor geluiden die de stad met zich meebrengt. De achterliggende gevel is zo goed als volledig opgetrokken uit beglazing wat de achterliggende ruimtes ten goede komt door de openheid en lichtinval. Ook in de achtergevel werden grote raampartijen geïmplementeerd allen in een zwart kader. Zowel het licht als het gebruik van de materialen zorgen voor een rustige sfeer en eenheid.

U betreedt de handelsruimte via een deur in de glazen voorgevel. Het volledig gelijkvloers is bekleed met een mooie lichte parket en is voorzien van een afgesloten kitchenette, toilet en vestiaire.  De open ruimte bedraagt maar liefst 52,2m² en kan ingericht worden naar believen.
De grote raampartijen, zowel voor- als achteraan, zorgen voor een zee van licht, wat het een aangename werkruimte maakt. Achteraan sluit ze aan op een terras van 3.6m² en via de vide met houten trap komt u op de benedenverdieping. Deze meet 42m² en belegd met een mooie lichte tegel. Ook hier zorgt de grote raampartij voor natuurlijke verlichting, wat met zich meebrengt dat er hier zowel een werkruimte als een archief of opbergruimte gemaakt kan worden. De ruimte sluit mooi aan op de in dambordpatroon belegde koer van 14m². Achteraan vinden we nog een berging.


Bijzonderheden;
* uitermate goed EPC
* vernieuwd dak
* geïsoleerde gevels
* locatie
* fietsenberging  
Algemeen
Adres
:
Montignystraat 15, 2018 ANTWERPEN
Bewoonbare oppervlakte
:
119 m²
Grondoppervlakte
:
103 m²
Voorgevel
:
5 m
Perceel breedte
:
5 m
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Driedubbel
Raamkozijn
:
Alu
Indeling
Handelsruimte
:
42 m²
Koer/stadstuin
:
17.4 m²
Berging
:
3 m²
Handelsruimte 1
:
52 m²
Kitchenette
:
2.5 m²
Toilet 1
:
1.4 m²
Vestiaire
:
1.8 m²
Terras
:
3.6 m²
Financiële Info
Prijs
:
355.000 EUR
Registratierechten
:
35.500 EUR
Honorarium notaris inc BTW
:
3.036 EUR
Totale kosten
:
38.536 EUR
Totale kostprijs
:
393.536 EUR
Lasten

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Dagvaarding uitgebracht
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
78 kWh/m²
Unieke code
:
20181229-0002120969-1
Erfgoed
:
Nee

CONTACTEER ONS OVER DIT PAND