www.immovasta.be of bel 03/289.70.30 " />
   
pand op kaart omgeving pand
Prachtig gerenoveerde herenwoning van 200m² met 4 slaapkamers, 4 badkamers en een stadstuin te Borgerhout in de hippe buurt rondom ‘het Laar’.

Het gebouw is gunstig gelegen in een zeer rustige, autoluwe eenrichtingsstraat met het plein "Laar Nouveau" net achter de hoek.  Het Centraal Station en het stadscentrum van Antwerpen bevinden zich op een boogscheut.  U kan eenvoudig gebruik maken van het openbaar vervoer of Vélo Antwerpen en voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

U betreedt de woning via de riante, met marmer beklede inkomhal met glazen wanden. Via de grote glazen deur komt u in de leefruimte van 22m op gegoten beton.  Deze zorgt in combinatie met de witgeschilderde bakstenen muur, hoge plafond en de grote lichtinval voor een strakke, industriële look. De grote schuifpui met goudmetalen kader verleent toegang tot de rustige stadstuin (20m²) aan de achterzijde. De achtergevel bestaat hier volledig uit glas waardoor u van veel aangenaam daglicht kan genieten.  De volledig geïnstalleerde open keuken (10m2) die naadloos aansluit op de leefruimte heeft frisse, hippe look.  Ze is uitgerust met een koelkast, oven, keramische kookplaat, dampkap, spoelbak en vaatwasmachine. Achter de keuken vindt u een wasplaats met aansluiting voor was- en droogmachine en een afzonderlijk gastentoilet met lavabo.  Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een aparte ruimte van 11m² die eventueel kan dienen als zit,- leeskamer, bureau etc.

Middels de prachtige, authentieke houten trap, komt u op de eerste verdieping waar u 2 slaapkamers terug vindt.  De slaapkamer aan de voorzijde (20m²) krijgt, dankzij de dubbele deur aan de erker en de grote raampartij, veel daglicht binnen.  De tweede slaapkamer van 25m² bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een klein terrasje. Beide kamers hebben een planchervloer als ondergrond en een aparte badkamer.   De overloop werd hier voorzien van ingebouwde kasten waardoor u extra bergruimte krijgt.

Op de tussenverdieping kan u genieten van de avondzon op een ruim dakterras van 22m² op bankiraï.

De 2de verdieping bestaat uit een derde slaapkamer (30m²) die door de badkamer wordt opgedeeld in 2 aparte ruimtes. Hier valt het daglicht binnen langst zowel de voor- als achterzijde.  Op de derde en bovenste verdieping vindt u een vierde slaapkamer (30m²) die gelegen is onder het puntdak met opnieuw een aparte badkamer. Hier krijgt u verluchting en licht binnen dankzij 4 velux-ramen in puntdak.  Ook deze kamers hebben een prachtige houten vloer als ondergrond.

Elke badkamer is uitgerust met een douche, lavabo, toilet en alle slaapkamers zijn voorzien van tv- en internetaansluiting.   Tenslotte is er een ook nog droge kelder aanwezig.

Bijzonderheden:
*Herenwoning
*Gerenoveerd
*4 slaapkamers met eigen badkamers
*Centrale ligging
*Stadstuin en dakterras

Voor GRATIS SCHATTING ga naar www.immovasta.be of bel 03/289.70.30
  
Algemeen
Adres
:
Lammekensstraat 82, 2140 BORGERHOUT
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
4
Bewoonbare oppervlakte
:
205 m²
Beschikbaarheid
:
Huurovereenkomst te respecteren
Comfort
Verwarming
:
CV op lucht
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
PVC
Indeling
Ingerichte keuken
:
10 m²
Leefruimte
:
22 m²
Zitplaats
:
11 m²
Washok
:
5 m²
Terras 1
:
20 m²
Inkomhal
:
12 m²
Inkomhal2
:
7 m²
Slaapkamer 1
:
20 m²
Terras 2
:
2 m²
Badkamer
:
6 m²
Slaapkamer 2
:
25 m²
Terras 3
:
3 m²
Badkamer 2
:
6 m²
Inkomhal3
:
5 m²
Terras 4
:
22 m²
Slaapkamer 3
:
30 m²
Badkamer 3
:
4 m²
Slaapkamer 4
:
30 m²
Badkamer 4
:
5 m²
Financiële Info
Prijs
:
545.000 EUR
Honorarium notaris inc BTW
:
3.167 EUR
Totale kosten
:
3.167 EUR
Totale kostprijs
:
548.167 EUR
Lasten

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
EPC
:
404 kWh/m²
Unieke code
:
20170606-0001967102-1
Erfgoed
:
Nee
CONTACTEER ONS OVER DIT PAND